top of page

Yeni Yıldan Beklediklerimiz


2020 bu ay sonunda takvimlerden gidecek. 2020nin kötülüğüne inandık 2021e çok beklenti yükledik bile. Takvimde değişen rakamlara anlam yüklemeyi insanlar olarak çok seviyoruz ama esas mesele rakamlarda değil geçirdiğimiz zamanlarda, o zamanlarda yaptıklarımızda.


2020 hepimize hiç ummadığımız zor şeyler yaşatmışken bu süreci kimi fırsata, kimi de gelişim alanına çevirebildi. İnsan var oldukça her koşula bir şekilde kendini zor da olsa adapte edebiliyor. Mühim olan beklentilerimizi de aynı şekilde şekillendirebilmek ve canlı tutabilmek. Yeni rakamlı bir yıla az kalmışken her yıl yaptığım gibi bu sene de bu yıl kendimden hayatımdan beklediklerimi kağıda dökeceğim. Bazen bunu görsellerle desteklemek çok daha etkili ve motive edici olabiliyor. #visionboard #vizyonpanosu denilen uygulamalarla olmasını istediğiniz şeyleri yazmanın yanı sıra fotoğrafla veya bir simgeyle de kendinize hatırlatabilirsiniz.


Hepimizin yeni yıldan ortak beklentisi sağlık, mutluluk, başarı, para gibi dilekler bunları içgüdüsel olarak zaten arzuluyoruz. Gelin bu sene bu temel dileklerimiz için neler yapacağız onları detaylandıralım. O zaman beklentilerimizi senenin rakamları değil bizim çaba ve motivasyonumuz karşılayacak. Hepimize isteklerini bu sene içinde hayata geçirmiş insan güzelliği ve motivasyonu dilerim 🙏🏻


Ebru Keser Kayrak

16 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page